Odd Molly SS17 – Real is Amazing

Inspireret af den internationale sanger/sangskriver Saie Saie og vildmarken i Topanga Canyon, hvor hun bor og aktivt kæmper for at redde de amerikanske vilde heste, lancerer vi nu vores SS17 Collection – Real is Amazing. Det ligger dybt i vores DNA og er en ægte passion for os at tilskynde og give unge piger styrke, og det udfolder sig i dette spændende og væsentlige projekt med kunstneren Saie Saie. Denne sæson omfavner vi energien i den betagende natur i Topanga Canyon, hvor vilde heste stadig beriger området med deres tilstedeværelse. Det drømmeagtige og kraftfulde landskab danner sammen med det kunstneriske steds frie bohemeånd visionen for denne sæsons kreative udtryk.

Historien bag

Denne sæsons Tribute-kollektion er inspireret af sangeren/sangskriveren Alex Saidac, kendt som Saie Saie. Hun er en international kunstner, der egenhændigt går ud i verden for at nå sine mål og har tjent som stor inspirationskilde for vores Tribute-kollektion. Designet bærer et løfte om selvtillid og en pige som symbol på en lydhør kultur i udvikling - en utæmmet pige, ligesom Saie Saie. Hendes nye single ’Bones’ har et målrettet budskab, der er inspireret af hendes aktive indsats for at redde de amerikanske vilde heste: Det realiserer hun i 2017, når hun indleder sin ’Wild One’ live-musikturné på hesteryg langs den californiske kyst. For at opfylde sin drøm udgav hun for nyligt en betagende musikvideo, der lancerer hendes Kickstarter-kampagne med formålet at indsamle penge til hendes ’Wild One’-turné. Den kraftfulde video så dagens lys med støtte fra Odd Molly. Vi ønsker hele tiden at sætte fokus på og støtte unge inspirerende piger, der tør gå egne veje.

KOLLEKTIONEN

Med et dynamisk mix af materialer og solblegede jordfarver af rust, offwhite, sand og blå indeholder kollektionen betagende broderier, stærke fortællinger på tryk og smukke, lange ærmer med trompetmanchetter. Silhuetterne er længere, strikken lettere og udtrykket selvsikkert men stadig romantisk.

Biografi: International sanger/sangskriver Saie Saie

Saie Saie er en international kunstner i ordets sande betydning – hun har levet det meste af sit liv i en kuffert. Hun er født i Sverige og delvist opvokset i Argentina – og nu er Los Angeles så blevet hendes hjem. Fra sit ophav i Stockholm i Sverige har sangskrivning altid været en meget naturlig måde for Saie Saie at udtrykke sig på. Hendes inspiration stammer fra soul og hiphop, der blandes til en perfekt fusion med hendes baggrund i svensk pop. Saie Saie er en drengepige, der ikke er bange for at knække en negl eller to, og hun går frit ud i verden for at opnå det, hun ønsker. Samme år, som hun blev færdiguddannet fra det prestigefyldte musikakademi Musikmakarne i Nordsverige, underskrev Saie Saie en pladekontrakt med Sofo Records (et underlabel af Universal) og blev senere tilbudt en pladekontrakt med Universal Music Group, der førte til en kontrakt med Island Records UK. Hendes første single ’We Shine’ lå på UK dance chart i 43 uger, og hendes anden single ’Stay In This Moment’ noterede sig for 52 uger på samme liste. MTV viste konstant hendes videoer, Puma sponsorerede hende, og hun fik kæmpemæssig radiostøtte i hele Skandinavien, Argentina, Singapore, Japan, Indonesien og Bali. ’We Shine’ og ’Stay In This Moment’ nåede Top 3 på iTunes i Sverige, og TV- og radio-tilbuddene væltede ind over det unge talent – men hendes drøm var stadig langt fra opfyldt. Saie Saie indså, at hendes kald er at bruge musikken som redskab til at få folk til at have det godt – noget som den dance/pop-verden, hun befandt sig i, ikke kunne give. Så hun tog afsted ... opsøgte det alene ... skiftede navn til Saie Saie (til ære for sin far), og nu ser hun frugten af sit arbejde, der forener hendes forkærlighed for heste og musik. Saie Saie er en kunstner med en mission, en mission om at bruge sine tekster som sværd – hold øje med hende!