En fejring af alle kvinder i verden

7. marts 2017

VÆR KREATIV OG INSPIRERENDE – SLIP TANKERNE FRI

3. juli 2016

Vi er super stolte over at kunne annoncere dette samarbejde, hvor vi er gået sammen med kreative @aliencreature. Med hendes farverige hår og arbejdsrum er hun et bevis på, at enhver kan være kreativ og inspirere andre til at være kreativ. @aliencreature har skabt et begrænset antal tegneblokke, så du kan gå amok og opdage din egen kunstneriske personlighed.


Se interviewet med @aliencreature herunder.


VERDENSPREMIERE - SKO FRA ODD MOLLY

13. marts 2016

Vi lancerer nu Odd Mollys første skokollektion. Vores espadriller, der er fremstillet i bomuldskanvas med broderi og trykt mønster, er et must denne sæson! Vælg mellem plateau eller flade hæle. Sålerne er flettet i hamp og passer perfekt til alle sommerens udflugter.


Iført Odd Molly er alt muligt! Vi er superglade for at afsløre, at vi samarbejder med den talentfulde og fantastiske danser og modeblogger Minna Somero, når vi lancerer kollektionen. Se hende danse i vores helt nye sko her!Odd Molly - LA-guide:

8. februar 2016

For at fejre lanceringen af vores nye denimserie er vi gået sammen med nogle af de mest inspirerende kvinder derude, som alle har en forkærlighed for englenes by! Mød Eddie, der er blogger med base i LA, model og iværksætter inden for helse. Den fantastisk talentfulde singer songwriter Awa. Og Elsa, en af Sveriges mest anerkendte livsstilsbloggere, der drømmer om at blive fuldtidskunstner. Sammen med forsangerinden Jennifer fra rockbandet ”Bloke & Bird” deler de deres små yndlingssteder i LA med dig. Iklædt denim tog de op til Hollywood Hills, ud til Venice Beach og alle steder derimellem. LA handlede bare om lækker mad, fantastisk musik og at få det bedste ud af dagen i en by fuld af muligheder!


Venice Beach


Et kulturelt omdrejningspunkt, der er kendt for sine excentrikere, musikere, gadekunstnere, smukke strandpromenade og berømte mole. En ting er sikker: Du keder dig aldrig på Venice Beach. Hvis du kan lide skaldyr, er Bubba Shrimp et must!


”Jeg blev fuldstændig forelsket i byens vibe!” – Awa Santesson-Sey


1800 Ocean Front Walk, Venice Beach, 90291

Los Feliz


Et område fyldt med vintagebutikker, boghandlere og fantastiske mennesker at betragte. Gå ikke glip af eggs benedict på den ikoniske restaurant i 1930’er-stil ”Figaro Bistrot”.


”LA har ladet mig være den, som jeg ønsker at være. Den lader dig prøve forskellige ting, være kreativ og føle dig fri!” – Jennifer Åkerman


1802 N.Vermont Ave. Los Angeles, 90027

Her får man juice


Vågn op, solen skinner, og der er friskpresset juice. Juiceselskabet opstod henover morgenmaden en dag, da Alex mødte Greg, mode mødte helse, og det sagde klik på en helt fantastisk måde.


”Jeg tror på, at man skal stræbe efter et sundt liv, at have det godt og nære sin krop på den bedst mulige måde, dvs. spise økologiske og rene fødevarer, dyrke regelmæssig motion, grine og have en positiv indstilling.” – Eddie Mitsou Pettersson


8366 West 3rd Street, Los Angeles, 90048

Abbot Kinney


Abbot Kinney Boulevard har alt, fra sine unikke kunstgallerier til de økologiske caféer. På Gjusta Bakery får man en himmelsk økologisk brunch og den bedste kaffe i byen. Det er en historisk destination, der skriver ny historie.


”Jeg er meget spontan, og LA er en by, hvor der altid er gang i noget, og det passer mig helt perfekt.” – Elsa Ekman


320 Sunset Avenue, Venice Beach, 90291

Hollywood Hills


Find op til Griffith Observatory Park, tag en dyb indånding og lad dit blik glide hen over byen, der aldrig sover.


Flyv højt og drøm stort!


2800 E Observatory Rd, Los Angeles, 90027Tak, Eddie, Elsa, Awa og Jennifer, for at I ville lave denne LA-guide med os. I er alle stjerner på jeres egen funklende måde og virkelig inspirerende i alt, hvad I gør!

@oddmolly
#oddmolly #oddmollyxla

Eddie Mitsou Pettersson - www.eddiemitsou.com /@eddiemitsou
Elsa Ekman - www.elsaekman.se / @elsaekman
Awa Santesson-Sey - www.awasey.se /@awasantessonsey
Jennifer Åkerman - www.jenniferakerman.metromode.se / @jjakerman

Foto: Emma Elwin

Særlige steder i LA

Gjusta Bakery - www.gjusta.com
Joan's on Third - www.joansonthird.com
Figaro Bistrot - www.figarobistrot.com
Venice Beach bicycle - www.jaysrentalsvb.com
Griffith Observatory - www.griffithobservatory.org
Squares ville Vintage - www.squaresvillevintage.com
Skylight Books - www.skylightbooks.com
Urth Caffé - www.urthcaffe.com
Café Stella - www.cafestella.com
Gracias Madre – www.graciasmadreweho.com
Cecconis - www.cecconiswesthollywood.com
Sunset Junction Coffee Shop - www.sunsetjunctioncoffeeshop.com
Grand Central Market – www.eggslut.com


#oddmolly

Del dine yndlings Odd Molly-fotos på Instagram med hashtag #oddmolly, så har du chancen for at være med på vores Instagram-konto.
Hyldest til @krickelin

Kristin Lagerqvist er freelancefotograf bosat i Varberg i Sverige og personen bag den skønne blog og Instagram-konto @krickelin. Kristin overtog vores Instagram-konto i et par dage og delte nogle inspirerende billeder fra hendes uge. Du kan se billederne og læse mere om Kristin nedenfor. Tag et kig på hendes blog for mere inspiration: http://www.lovelylife.se/krickelin/Hvordan fandt du din indretningsstil?

Den kom hen ad vejen, og den ændrer sig hele tiden. Jeg har altid været kreativ. Og jeg vil ikke bruge en formue på indretningsgenstande eller have det samme hjem som alle andre. Jeg har været ret impulsiv i mit hjem i flere år. Nu prøver jeg at tænke mere over, hvad jeg forbruger. Med omtanke for miljøet. Vintage er fantastisk.Hvad får dit hjerte til at banke på loppemarkeder?

Lige nu leder jeg efter et stort oliemaleri. Jeg ved, hvilket motiv det skal være, når jeg ser det.Hvad er den mest dyrebare ting i dit hjem?

Jeg har ikke rigtig en. Menneskene, der bor her, er de mest dyrebare for mig. Men hvis jeg skal nævne noget, må det være min samling af pelargonier eller mine spisebordsstole.Hvad er det sjoveste ved at dele jeres erfaringer på jeres blog og Instagram?

Fællesskaberne er fantastiske. Jeg har fundet så mange venner og så meget samarbejde her. Alle er så venlige, og jeg har fundet masser af inspiration på blogs og Instagram hver eneste dag.Hvad kan vi forvente, når I overtager Odd Mollys Instagram de næste par dage?

Åh, jeg prøver at vise jer lidt af min dagligdag, livet på den svenske vestkyst på denne årstid. Det er koldt, smukt og beroligende. Bliv hængende. Jeg håber, I finder noget inspiration til jeres dag!Hyldest til @weare365

Thilda & Mira er de skønne søstre bag den farverige og inspirerende rejseblog ”Weare365”, der overtager vores Instagram i tre dage. Få et glimt af deres hverdagseventyr på @oddmolly allerede fra i dag! Og husk at tjekke deres blog ud – www.weare365.comHvad har været det mest fantastiske sted, I har besøgt på jeres rejser rundt om i verden, og hvorfor?

Åh, vi har besøgt så mange fantastiske steder. Vi elsker at tage på eventyr i naturen og bare lade vejen og skæbnen bestemme, hvor vi skal hen. Vi plejer ikke at planlægge vores rejser særligt meget. De mest fantastiske ting sker som regel, når man er åben for, at ting opstår undervejs. Men hvis vi skal vælge et af vores eventyr, må det være vores tur til Norge. Bjergene er så betagende, selvom vi var ved at dø, da vi vandrede op til bjerghytten på toppen, hvor det var meningen, at vi skulle sove, for at gøre en lang historie kort.Fortæl os om jeres rejse-musthaves. Hvad kan I ikke leve uden?

Gode høretelefoner, bøger og det allervigtigste: et kamera. En fantastisk bog, som vi lige har læst, er Shantaram. Tips tips tips.Hvor skal I hen næste gang?

Vi skal til Tulum i Mexico i januar med en af vores bedste venner, Maxinne. Tanken om turkisblåt vand er næsten uvirkelig, når man ser ud ad vinduet lige nu.Hvad er det sjoveste ved at dele jeres erfaringer på jeres blog og Instagram?

Responsen og kommentarerne. Det er fantastisk at læse. Vi elsker at dele ud af det, vi ser, og være en del af andres eventyr.Hvad kan vi forvente, når I overtager Odd Mollys Instagram de næste par dage?

Et glimt af vores - lidt rodede – hverdagsliv.
ROADTRIP TIL GAGNEF
Sommeren er magisk, når man camperer under himmelen ved Dalarne med disse virkelig inspirerende piger. Alle har de deres egen unikke personlighed og eklektiske stil, følger deres egen passion og deler kærligheden til eventyr. Sammen tog vi på roadtrip til Gagnef i Sverige, hvor vi havde en weekend med musik, afslapning i solen og, vigtigst af alt, dans hele natten lang.
Ankomst til Gagnef

Vores hjem i de næste par dage.
Morgenmad á la Eddie

Talentfulde Eddie laver kanel-grønkål-smoothies til os, der sætter gang i stofskiftet.
Gagnef-stil

Grill

Mad smager bedre, når det laves og spises udendørs.
dancing queens

Tak Emma, Eddie, Zara, Hanna, Hilda, Michaela, Madelen, Thilda og Mira for at gøre denne weekend uforglemmelig.

Foto: Emma SvenssonHilsen fra Tulum, Mexico

Den bedste måde at komme omkring ...
Snorkling ved Casa Conote. Ingen fortalte os, at der var krokodiller før bagefter ...
Hanna på stranden i historiske Tulum.

I modsætning til andre Maya-ruiner findes dette arkæologiske område på Yucatan-halvøen lige ved vandet.
Fritid omkring mayaruinerne i Coba.

Da byen var på sit højeste under mayaernes, menes den at have haft næsten 50 000 indbyggere.Vi nyder udsigten fra ruinerne i Coba!
Katarina på stranden i Tulum på Yacatan-halvøens nordøstlige kyst.
Vores foretrukne snack: kokosnød direkte fra træet.
Fantastisk rawfood på Hotel Sanará i Tulum.
Sightseeing i Tulum.