Sko

MEST SÆLGENDE I DENNE KATEGORI

walkability slipperwalkability slipper

walkability slipper

139,00 USD139
stepper espadrillostepper espadrillo

stepper espadrillo

139,00 USD139
pedestrian sneakerpedestrian sneaker

pedestrian sneaker

89,00 USD89
take a bow slippertake a bow slipper

take a bow slipper

139,00 USD139

Mød Odd Mollys sko - espadriller, sneakers og regnstøvler til alleKære fødder, gå en tur i himlen! Vores drøm med denne helt nye kollektion af Odd Molly-sko har været at skabe en moderne og bæredygtig kollektion, som alle fødder - og deres ejere - vil elske. Resultatet er en skokollektion, der spænder fra hippe sneakers og basketsko til søde espadriller og regnstøvler, så du er dækket ind i enhver situation. De er alle stilfulde, komfortable og udsmykket med små, skønne detaljer som satinbindebånd og broderede mønstre.

Gå efter et par høje sneakers i læder med rå kant for et cool hverdagslook, der passer fantastisk med et par forrevne jeans. Style dine Odd Molly-espadriller med en flagrende sommerkjole til stranden, eller tag dem med til en cool drink i skyggen på en varm sommerdag. Og slip-on-sneakers, for du kan næsten aldrig gå galt med et par behagelige slip-ons.

På regnvejrsdagene vil vores søde gummistøvler være din perfekte ledsager. Gå på opdagelse i vores kollektion, og find dine nye yndlings Odd Molly-sko i dag!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software