Træningstøj

MEST SÆLGENDE I DENNE KATEGORI


Odd Molly-træningstøj – yogabukser, sportstoppe og shorts


Vi træder ind i sportens verden med denne nye kollektion af sports- og træningstøj! Mode møder funktionalitet, når Odd Molly er på banen. Uanset om du er på udkig efter et helt nyt outfit for at booste din træningsiver eller bare en lille ting som et modestænk til dit træningsoutfit, så er du dækket ind med Odd Mollys træningstøj.

Miks og match alle vores træningstoppe og -underdele. Vores yogabukser er en klar helårsfavorit – som med alt vores træningstøj til kvinder tør vi godt sige, at du stolt kan have det på uden for træningssalen. Gå efter et par behagelige shorts, når det for alvor bliver varmt. Når du skal ud at løbe en tur på de kølige efterårsaftener, så tag vores vindtætte sportsjakke på, og hold dig stilfuld og varm på samme tid. Det er win-win!

Og som altid kommer vi ikke udenom det fine tilbehør. Hvis du er på udkig efter noget at tage over skulderen, så husk at tjekke vores praktiske træningstaske ud, som med glæde vil bære dine ting for dig. Vær chik og hav det sjovt med vores store kollektion af Odd Molly-træningstøj! Vi lover dig, at du finder noget, som støtter dig, uanset om du er til maraton eller bare vil se ud og føle dig i topform!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software